Maatwerk

Custom Events

Custom
Events

Verrasingsfeest

Een cadeaubon is natuurlijk leuk, maar verdient iedereen niet een avontuur waarbij het voor de jarige voelt alsof hij/zij de hoofdpersoon van het avontuur is? Ik organiseer deze ene speciale dag.

Moet het een simpel avontuur zijn, ik regel het. Wil je dat het avontuur helemaal los gaat. Helemaal geweldig!

Huwelijksaanzoek

Wil jij jouw toekomstige bruid of bruidegom helemaal in de watten leggen, “klaarstomen” en ervoor zorgen dat  de juiste sfeer er is voor dat ene moment…. het perfecte huwelijksaanzoek? Dan ben ik de juiste persoon. Laten we er een onvergetelijke dag van maken zodat jullie je vrienden op social media lekker kunnen maken met alle leuke avonturen die je die dag beleefd hebt 😉.

Groepsavontuur

Wil je met een kleine groep een avontuur beleven? Of juist met een grote groep op pad in Nederland of daarbuiten?

Of de groep nu heel groot of juist klein is, ik zorg ervoor dat het een onvergetelijk avontuur wordt. 

Zo werkt het

Stap 1: stuur een mail naar info@moderntreasurehunt.nl en vertel kort voor wat voor gelegenheid jij maatwerk zou willen hebben. Vergeet niet je telefoonnummer mee te sturen.

Stap 2: Ik neem telefonisch of per ZOOM contact met je op en we onderzoeken in een korte sessie wat jouw wensen zijn. Tevens onderzoeken we of maatwerk de juiste keuze is. Een ander mogelijkheid is dat ik je advies geef over hoe je zelf een avontuur kunt organiseren. Hiervoor reken ik een uurtarief.

Stap 3: Je vult een vragenlijst in om zo een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en wat goed bij de deelnemer(s) van het avontuur zou passen.

Stap 4: Ik ga aan de slag met het maatwerk avontuur en zorg dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Winkelwagen
Wishlist Member WooCommerce Plus - Sell Your Membership Products With WooCommerce The Right Way .
Scroll naar top